Tietoa seurasta

Kähärin/Pohjolan asuinalueella toimiva Voimistelu- ja urheiluseura Turun Rientävä ry (TuRi) tarjoaa tällä hetkellä monipuolisia liikuntaryhmiä 1-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille seuramme omassa urheilutalossa sekä harrastesalibandyä 7-15 – vuotiaille pojille ja tytöille Juhannuskukkulan koululla.

Toimintaperiaatteenamme on tarjota eri-ikäisille lapsille ja nuorille sekä aikuisille naisille ja miehille laadukkaita ja monipuolisia harrasteliikuntatunteja kohtuulliseen hintaan. Tarjoamme myös kouluikäisille lapsille mahdollisuuden jatkaa tanssiharrastusta valmennusryhmässä.

Arvostamme ja tuemme liikuntaryhmiemme ohjaajien jatkuvaa kouluttautumista. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta sekä ideoita seuratyön ja toimintamme kehittämiseen.

Seuran toiminta perustuu lähtökohtaisesti talkootyöhön, joten toivomme myös lasten ja nuorten vanhemmilta osallistumista seuran yksittäisten tapahtumien ymv. järjestämiseen. Näin pystymme osaltaan varmistamaan liikuntatuntiemme kausimaksujen kohtuullisen tason.

Urheiluseuramme on Suomen Voimisteluliiton (Svoli) sekä Suomen Työväen Urheiluliiton (TUL)  jäsen

Tietosuojaseloste

svoli tul_logoliikury