Lasten ja nuorten liikunta

Varhaiskasvatuksen liikunnan suositusten mukaan alle kouluikäinen lapsi tarvitsee reipasta liikuntaa vähintään kaksi tuntia päivässä. Urheiluseuramme haluaa omalta osaltaan tukea ja kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan!

Vastaamme tähän haasteeseen tarjoamalla monipuolisia, matalankynnyksen liikuntatunteja eri-ikäisille lapsille ja nuorille, niin tytöille kuin pojillekin.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään liikuntatuntitarjontaamme. Tällä hetkellä tarjolla on liikuntaryhmiä 3-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Voit tutustua ryhmiemme tuntisisältöön sivuillamme.

Lasten eri liikuntaryhmiä ohjaavat koulutetut ohjaajat, joilla on vahva jumppa-, tanssi- ja/tai balettiharrastustausta sekä useiden vuosien kilpailukokemus.

Seurassamme arvostetaan ohjaajien ja valmentajien jatkuvaa kouluttautumista ja kannustamme heitä kehittymään liikuntaryhmien ohjaajina. Kausimaksuista käytetäänkin merkittävä osuus ohjaajien ja valmentajien kouluttamiseen.

Salibandy-ryhmiä lukuunottamatta, ryhmät harjoittelevat syyskauden aikana liikuntaesityksiä seuramme puurojuhlaan sekä kevätkauden aikana kevätnäytöstä varten.

Alle 7-vuotiaiden lasten ryhmät eivät osallistu aktiivisesti esim. laululeikki- tai tanssikilpailuihin. Esiintymisiin ja kilpailuihin osallistuminen on aina vapaaehtoista.

Kouluikäisille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa tanssiharrastusta tanssivalmennusryhmissä. Valmennusryhmät asettavat kilpailulliset tavoitteet yhdessä valmentajiensa kanssa.

Kartta

– – –

Vuokraa juhlasali

Tue Turun Rientävää

Seuran uutiset