Vanhempainkerho

Vanhempainkerhon tarkoituksena on auttaa ohjaajia lasten eri liikuntatunneilla käytettävien välineiden ja rekvisiitan tekemisessä sekä välineiden varainhankinnassa. Välineiden (sukkapallot, sanomalehtimailat, keppihevoset jne.) tekeminen yhdessä suuremmalla joukolla on mukavaa, välineitä valmistuu nopeammin ja tutustut samalla muiden lasten vanhempiin.

Vanhempainkerho kokoontuu kolme kertaa kevät- ja syyskauden aikana.  Vanhempainkerho voi myös sopia välineiden tekemisestä muuna aikana, esimerkiksi oman lapsen liikuntatuntien yhteydessä.

Vanhempainkerho suunnittelee myös varainkeruumuotoja lasten liikuntavälineiden hankkimiseksi. Vanhempainkerhon varainkeruu aloitettiin syksyllä 2013 ja tavoitteena on hankkia lasten käyttöön laadukkaat jumppamatot mahdollisimman pian. Välineitä tehdään ja hankitaan kaikkien liikuntaryhmien lasten iloksi, myös sinun lapsesi. Toivomme, että lasten vanhemmista löytyy aktiivisuutta osallistua vanhempainkerhon toimintaan. Jo yhdestä kerrasta on apua.

Vanhempainkerholla on suunnitteila myös ns. kahvirinki lasten liikuntatuntien ajaksi. Kahviringin toteutumiseen tarvitaan lisää vapaaehtoisia vanhempia.

Vanhempainkerhon toiminnasta voit kysellä tarkemmin sähköpostitse anne.riski@turunrientava.fi.

Lämpimästi tervetuloa!