Showtanssi 9-12v harrasteryhmä

Showtanssi on vauhdikas, näyttävä ja monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään useita eri tanssityylejä kuten disco, hip hop, jazz, lattarit jne. Showtanssissa korostuu erilaiset show-elementit, kuten musiikki, koreografia ja monipuolinen liikekieli, näyttävä pukeutuminen ja muu rekvisiitta.

Showtanssitunteihin sisältyy tuntikohtaisin painotuksin alkulämmittely, erilaiset akrobatiaharjoitteet, ikätasolle soveltuvat erityyliset tanssisarjat ja -koreografiat, lihaskuntoharjoitteet sekä venyttelyt. Showtanssituntien tavoitteena on antaa lapselle myönteisiä elämyksiä tanssiharrastuksen parissa sekä kehittää vähitellen hänen esiintymisvarmuuttaan.

Harrasteryhmä harjoittelee yhden (1) kerran viikossa (1*60 min) urheilutalomme liikuntasalissa. 

Harrasteryhmä ei osallistu kilpailevien joukkueiden tavoin tanssikilpailuihin, mutta ryhmä harjoittelee kauden aikana tanssiesityksen seuramme joulu- ja kevätnäytökseen niin, että lapsella on näytösten kautta mahdollisuus saada esiintymiskokemusta.

Ryhmään voi ilmoittautua, vaikka lapsella ei olisikaan aikaisempaa tanssi- tai voimistelukokemusta. Harrasteryhmä esiintyy seuran talvi- ja kevätnäytöksessä kaksi (2) kertaa vuodessa. Harrasteryhmästä on halutessaan mahdollista siirtyä myöhemmin kilpailevaan valmennusjoukkueeseen (valmennusryhmä Elektronit) kunkin lukukauden alussa.

Kartta

– – –

Vuokraa juhlasali

Tue Turun Rientävää

Seuran uutiset