Showtanssi 7-9v harrasteryhmä

Showtanssi on vauhdikas, näyttävä ja monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään useita eri tanssityylejä kuten disco, hip hop, jazz, lattarit jne. Showtanssissa korostuu erilaiset show-elementit, kuten musiikki, koreografia ja monipuolinen liikekieli, näyttävä pukeutuminen ja muu rekvisiitta.

Showtanssitunteihin sisältyy tuntikohtaisin painotuksin alkulämmittely, erilaiset ”temppu- ja akrobatiaharjoitteet”, ikätasolle soveltuvat erityyliset tanssisarjat ja –koreografiat, lihaskuntoharjoitteet sekä venyttelyt.

Showtanssituntien tavoitteena on antaa lapselle myönteisiä elämyksiä tanssiharrastuksen parissa sekä kehittää vähitellen hänen esiintymisvarmuuttaan. Ryhmä ei käy asettaa yhdessä valmentajan kanssa omat kilpailu- ym. tavoitteet. Ryhmä harjoittelee ja osallistuu säännöllisesti kilpailuihin, tanssikatselmuksiin ja esityksiin kausisuunnitelman mukaisesti.

Tunnit on tarkoitettu 7-9 –vuotiaille tytöille. Harrasteryhmä harjoittelee yhden (1) kerran viikossa.  Ryhmään voi ilmoittautua, vaikka lapsella ei olisikaan aikaisempaa tanssi- tai voimistelukokemusta. Harrastetyhmä esiintyy seuran talvi- ja kevätnäytöksessä kaksi (2) kertaa vuodessa. Harrasteryhmästä on mahdollista päästä kilpailevaan 7-9 -vuotiaiden valmennusjoukkueeseen erillisen karsinnan kautta.