Liikuntaleikkikoulu 3-4 v

LLK_logo

 

LIIKUNNAN PERUSTAIDOT HALTUUN LIIKUNTALEIKKIKOULUSSA!

Varhaiskasvatusten liikunnan suositusten mukaan alle kouluikäinen lapsi tarvitsee reipasta liikuntaa vähintään kaksi tuntia päivässä.

Nuoren Suomen kehittämä Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen, tavoitteellinen ja hauska liikuntaohjelma. Sen vahvuutena on lasten liikunnallisen kehityksen pohjalta rakennetut tuntimallit ja koulutetut ohjaajat. Urheiluseurassamme syksyllä alkava Liikuntaleikkikoulu on pienten lasten monipuolinen liikuntaharrastus.

Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten urheilun lajitaitojen opettelua.

Lapsuudessa opitut hyvät motoriset perustaidot luovat pohjaa kaikelle oppimiselle, vahvistavat lapsen myönteistä kuvaa itsestään ja rakentavat pohjan liikunnalliselle elämäntavalle.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3-4-vuotiaille tarkoitetettu ryhmä kokoontuu kerran viikossa (15 kertaa/syyskausi ja 15 kertaa/kevätkausi) ja kerran kuukaudessa vanhemmat ovat mukana suosituilla perhetunneilla.

Yhteistunnit ja lasten hauskat liikunnalliset kotitehtävät tarjoavat vanhemmille runsaasti vinkkejä yhdessä liikkumiseen myös kotona.

Tervetuloa Urheiluseura Turun Rientävän Liikuntaleikkikouluun!

http://www.nuorisuomi.fi/liikuntaleikkikoulu

Alle kouluikäisten tunneille mahtuu rajallinen määrä lapsia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.