Hinnat

 

Liikunnallisten syntymäpäivien hinta on 90 €. Huomioithan, että synttäreille osallistuvia ei ole vakuutettu Urheiluseura Turun Rientävän toimesta. Synttäreille voi kutsua syntymäpäiväsankarin lisäksi enintään 15 kaveria (max 16 lasta).

HINTA SISÄLTÄÄ:

– Ohjatun liikuntatunnin mahdollisine liikuntavälineineen (60 min) – Keittiötilojen käytön syntymäpäiväjuhlien aikana (Keittiötiloissa on käytössänne pöydät ja tuolit sekä jääkaappi, uuni ja mikroaaltouuni) – Muoviastiat (lautaset ja mukit) – Loppusiivouksen

Synttäreille osallistuvien lasten iästä ja lukumäärästä riippuen liikuntatuntia ohjaa 1-2 ohjaajaa.

Synttärikutsut järjestävä perhe huolehtii vieraille lähetettävistä kutsuista, juhlapäivän tarjoiluista sekä mahdollisista koristeista. Keittiötilan voi koristella ja tarjoilun laittaa valmiiksi keittiön puolella, sillä aikaa kun lapset ovat liikuntasalin puolella liikkumassa.

On toivottavaa, että ainakin toinen synttärisankarin vanhemmista/huoltajista on paikalla koko synttärikutsujen ajan.

Toiveidenne mukaan liikuntatunnin ohjaaja voi toimia myös apuna ruokailun ja lahjojen avaamisen yhteydessä.

MAKSUKÄYTÄNTÖ:

Varauksen jälkeen lähetämme laskun ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.  Mikäli haluatte laskun postitse kotiin, muistakaa ilmoittaa varauksen yhteydessä myös yhteystietonne (nimi ja osoite). Postitse lähetettyyn laskuun lisätään laskutuslisä 5 €.