Tasoryhmät

Tarjoamme syksystä 2016 alkaen tasoryhmiä, joiden tarkoituksena on kehittää lasta kohti joukkue-/kilpatoimintaa.

Tasoryhmiä on kolme; elektronit (TASO III), neutronit (TASO II) ja protonit (TASO I). Syksyllä 2016 aloitamme ensimmäisen tasoryhmän, elektronit. Jokaisella tasolla on omat tavoitteet, jotka lapsen tulee hallita ennen seuraavalle tasolle siirtymistä. Tasoryhmät eivät ole sidottu ikään, vaan lapsen omaan taitotasoon. Tasoryhmien tavoitteet koostuvat perusliikkeistä, taitotekijöistä ja kuntotekijöistä. Tasoryhmissä lapsi saa harjoitella saman tasoisten lasten kanssa, jolloin lapsen kehitys- ja taitotaso pystytään huomioimaan paremmin harjoitteissa.

Harrastaminen tasoryhmissä ei eroa harjoittelusta harrasteryhmissä, muuta kuin, että harjoittelu on tavoitteellisempaa ja tähtää joukkue-/kilpatoimintaan.

Kuinka lapseni pääsee mukaan tasoryhmään?

Tasoryhmiin on mahdollista päästä, edellyttäen:

  1. Lapsi omaa tietyn taitotason tiedot ja taidot.
  2. Lapsi ja vanhemmat ovat motivoituneita tähtäämään valmennustoimintaan ja siirtymään aikanaan tanssin joukkue-/kilpatoimintaan.

Tasoryhmiin siirrytään harrasteryhmien kautta, jos lapsella ei ole aikaisempaa harrastustaustaa. Jos lapsi on harrastanut aikaisemmin, katsotaan taitotaso kunkin lapsen kohdalla yksilöllisesti erikseen.

DanceLab -päivä

DanceLab -päivä järjestetään kaksi (2) kertaa vuodessa, kerran syksyllä ja kerran keväällä. DanceLab -päivänä lapsi voi tulla näyttämään taitonsa ja osaamisensa. DanceLab -päivään voi osallistua ne lapset, jotka haluavat siirtyä harrasteryhmästä tasoryhmään sekä ne lapset, jotka haluavat siirtyä tasoryhmästä toiseen tasoryhmään esim. elektroneista neutroneihin. Ohjaajat arvioivat lapsen taitotason yksilöllisesti erikseen. Jokainen lapsi saa osallistuttua DanceLab -päivään kunniakirjan

harrastepolku sieppaa1