Showtanssi 13-16 v valmennusjoukkue Mirella

Jos olet kiinnostunut valmennusryhmistä, ota yhteys minna.rientava@gmail.com

Showtanssi on minipuolinen esittävän tanssin laji, jossa yhdistyvät eri tanssilajien tekniikat. Showtanssissa sekoittuvat muun muassa klassisen baletin, jazz- ja nykytanssin tekniikat. Showtanssi sisältää usein myös näyttäviä elementtejä, kuten hyppyjä ja nostoja. Koreografioissa kerrotaan jotain tarinaa liikkeellisesti ja ilmaisullisesti. Musiikki ja asusteet tukevat kokonaisuutta.

Showtanssitunteihin sisältyy tuntikohtaisin painotuksin alkulämmittely, ikätasolle soveltuvat erilaiset akrobatiaharjoitteet, erityyliset hyppy- ja askelsarjat, piruetit, lihaskuntoharjoitteet, venytttelyt sekä koreografian harjoittelut. Showtanssihuntien tavoitteena on antaa nuorelle myönteisiä elämyksiä tanssiharrastuksen parissa sekä kehittää hänen esiintymisvarmuuttaan.

Mirella on kilpaileva valmennusjoukkue, joka harjoittelee kolme (3) kertaa viikossa (3*90 min) urheilutalomme liikuntasalissa. 

Joukkue harjoittelee ja osallistuu säännöllisesti kilpailuihin, tanssikatselmuksiin ja esityksiin kausisuunnitelman mukaisesti. Lasten ja vanhempien täytyy sitoutua valmennustoimintaan ja osallistua harjoituksiin säännöllisesti päästääkseen mukaan kilpailuihin. Joukkue asettaa yhdessä valmentajan kanssa omat kilpailu- ym. tavoitteet.

Joukkueella on useamman vuoden kokemus kilpailuista ja esiintymisestä. Joukkueeseen ei voi ilmoittautua, mikäli lapsella/nuorella ei ole aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa /-kokemusta.

Valmennusjoukkueessa harrastaminen edellyttää, että lapsi/nuori sitoutuu käymään harjoituksissa säännöllisesti ja osallistumaan joukkueen kausisuunnitelmassa ilmoitettuihin kilpailuihin ja esiintymisiin. Ilmoittautuessaan joukkuetoimintaan, harrastajan vanhempi sitoutuu osallistumaan kauden aikana joukkuetoiminnasta muodostuvien kulujen kattamiseksi tapahtuvaan varainkeruuseen. Joukkueeseen on mahdollista päästä mukaan erillisen karsinnan kautta.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan joukkueen toimintaan, ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake ja sinuun ollaan valmentajien taholta erikseen yhteydessä karsinta-aikataulun sopimiseksi.§