Showtanssi 10-13 v valmennusjoukkue Mirella

Showtanssi on vauhdikas, näyttävä ja monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään useita eri tanssityylejä kuten disco, hip hop, jazz, lattarit jne. Showtanssissa korostuu erilaiset show-elementit, kuten musiikki, koreografia ja monipuolinen liikekieli, näyttävä pukeutuminen ja muu rekvisiitta.

Showtanssitunteihin sisältyy tuntikohtaisin painotuksin alkulämmittely, erilaiset ”temppu- ja akrobatiaharjoitteet”, ikätasolle soveltuvat erityyliset tanssisarjat ja –koreografiat, lihaskuntoharjoitteet sekä venyttelyt.

Showtanssituntien tavoitteena on antaa lapselle myönteisiä elämyksiä tanssiharrastuksen parissa sekä kehittää hänen esiintymisvarmuuttaan. Ryhmä asettaa yhdessä valmentajan kanssa omat kilpailu- ym. tavoitteet. Ryhmä harjoittelee ja osallistuu säännöllisesti kilpailuihin, tanssikatselmuksiin ja esityksiin kausisuunnitelman mukaisesti.

Tunnit on tarkoitettu 10-13 -vuotiaille tytöille. Mirella on kilpaileva valmennusjoukkue, joka harjoittelee kolme (3) kertaa viikossa.  Joukkueeseen ei voi ilmoittautua, mikäli lapsella ei ole aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa /-kokemusta. Valmennusjoukkueessa harrastaminen edellyttää, että lapsi sitoutuu käymään harjoituksissa säännöllisesti ja osallistuu joukkueen kausisuunnitelmassa ilmoitettuihin kilpailuihin ja esiintymisiin. Joukkueeseen on mahdollista päästä mukaan erillisen karsinnan kautta.