Showtanssi 13-16 v valmennusjoukkue Mirella

Mirellat

Showtanssi on vauhdikas, näyttävä ja monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään useita eri tanssityylejä kuten disco, hip hop, jazz, lattarit jne. Showtanssissa korostuu erilaiset show-elementit, kuten musiikki, koreografia ja monipuolinen liikekieli, näyttävä pukeutuminen ja muu rekvisiitta.

Showtanssitunteihin sisältyy tuntikohtaisin painotuksin alkulämmittely, erilaiset akrobatiaharjoitteet, ikätasolle soveltuvat erityyliset tanssisarjat ja .koreografiat, lihaskuntoharjoitteet sekä venyttelyt. Showtanssituntien tavoitteena on antaa lapselle ja nuorelle myönteisiä elämyksiä tanssiharrastuksen parissa sekä kehittää hänen esiintymisvarmuuttaan.

Mirella on kilpaileva valmennusjoukkue, joka harjoittelee kolme (3) kertaa viikossa (3*90 min) urheilutalomme liikuntasalissa. 

Joukkue harjoittelee ja osallistuu säännöllisesti kilpailuihin, tanssikatselmuksiin ja esityksiin kausisuunnitelman mukaisesti. Lasten ja vanhempien täytyy sitoutua valmennustoimintaan ja osallistua harjoituksiin säännöllisesti päästääkseen mukaan kilpailuihin. Joukkue asettaa yhdessä valmentajan kanssa omat kilpailu- ym. tavoitteet.

Joukkueella on useamman vuoden kokemus kilpailuista ja esiintymisestä. Joukkueeseen ei voi ilmoittautua, mikäli lapsella/nuorella ei ole aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa /-kokemusta.

Valmennusjoukkueessa harrastaminen edellyttää, että lapsi/nuori sitoutuu käymään harjoituksissa säännöllisesti ja osallistumaan joukkueen kausisuunnitelmassa ilmoitettuihin kilpailuihin ja esiintymisiin. Ilmoittautuessaan joukkuetoimintaan, harrastajan vanhempi sitoutuu osallistumaan kauden aikana joukkuetoiminnasta muodostuvien kulujen kattamiseksi tapahtuvaan varainkeruuseen. Joukkueeseen on mahdollista päästä mukaan erillisen karsinnan kautta.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan joukkueen toimintaan, ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake ja sinuun ollaan valmentajien taholta erikseen yhteydessä karsinta-aikataulun sopimiseksi.

Joukkuetta valmentavat Saana Louhipuro ja Viivi Nurmi.