Showtanssi 10-13 v valmennusryhmä Elektronit

Elektronit

Jos olet kiinnostunut valmennusryhmistä, ota yhteys minna.rientava@gmail.com

Showtanssi on vauhdikas, näyttävä ja monipuolinen tanssilaji, jossa yhdistellään useita eri tanssityylejä kuten disco, hip hop, jazz, lattarit jne. Showtanssissa korostuu erilaiset show-elementit, kuten musiikki, koreografia ja monipuolinen liikekieli, näyttävä pukeutuminen ja muu rekvisiitta.

Showtanssitunteihin sisältyy tuntikohtaisin painotuksin alkulämmittely, erilaiset akrobatiaharjoitteet, ikätasolle soveltuvat erityyliset tanssisarjat ja -koreografiat, lihaskuntoharjoitteet sekä venyttelyt. Showtanssituntien tavoitteena on antaa lapselle myönteisiä elämyksiä tanssiharrastuksen parissa sekä kehittää hänen esiintymisvarmuuttaan.

Elektronit on kilpaileva valmennusjoukkue, joka harjoittelee kaksi (2) kertaa viikossa (1*60 min ja 1*90 min) urheilutalomme liikuntasalissa.

Joukkue harjoittelee ja osallistuu säännöllisesti kilpailuihin, tanssikatselmuksiin ja esityksiin kausisuunnitelman mukaisesti. Lasten ja vanhempien täytyy sitoutua valmennustoimintaan ja osallistua harjoituksiin säännöllisesti päästääkseen mukaan kilpailuihin. Joukkue asettaa yhdessä valmentajan kanssa omat kilpailu- ym. tavoitteet.

Joukkueeseen voi osallistua, vaikka lapsella ei olisikaan aikaisempaa tanssi- tai voimistelutaustaa /-kokemusta. Olennaista on, että lapsi on aidosti valmis harjoittelemaan tavoitteellisesti ja nauttii esiintymisestä ja kilpailemisesta tanssiharrastuksen parissa. Valmennusjoukkueessa harrastaminen edellyttää, että lapsi sitoutuu vanhemman kannustuksella ja tuella käymään harjoituksissa säännöllisesti sekä osallistumaan joukkueen kausisuunnitelmassa ilmoitettuihin kilpailuihin ja esiintymisiin.

Kartta

– – –

Vuokraa juhlasali

Tue Turun Rientävää

Seuran uutiset